Geplaatst op

Open repetitie vrijdag 20 mei

Aanstaande vrijdagavond 20 mei opent Excelsior Warnsveld de deuren van “De Notenbalk” aan ‘t Spiker voor een open repetitie. Iedereen die nieuwsgierig is naar de vereniging, is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Speel je een instrument en wil je ervaren hoe het is om in een harmonieorkest te spelen, of speelde je vroeger een instrument en wil je dit weer oppakken? Dit is je kans om een avond muziek te maken in dit orkest, dus neem vooral je instrument mee. Bespeel je geen instrument, maar ben je gewoon nieuwsgierig naar de muziekvereniging? Ook dan ben je van harte welkom aanstaande vrijdag! Het harmonieorkest repeteert van 20.00 tot 22.00 uur.

Ook het opleidingsorkest Excelsi-junior houdt vrijdag een open repetitie. Dus lijkt het jouw zoon of dochter leuk om muziek te leren maken? Of wil je zelf een instrument leren bespelen? Kom dan naar de open repetitie van Excelsi-junior, van 19.00 tot 19.45 uur.

Excelsior is er dus niet alleen voor gevorderde muzikanten maar ook voor starters op muziekgebied. Zo verzorgt deze vereniging lessen algemene muzikale vorming (amv) voor kinderen o.l.v. een professionele docent. En na de zomer start het project Back to music, waarin volwassenen gedurende 10 weken individuele en groepslessen krijgen. Op die manier krijg je de kans om je hobby weer op een vrijblijvende en laagdrempelige manier op te pakken.