Digitale Anjercollecte

Ook dit jaar zal de Anjercollecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds digitaal plaatsvinden. Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. De actie vindt plaats van 30 mei tot en met 5 juni 2021.

Muziekvereniging Excelsior Warnsveld doet hier al jaren aan mee omdat het mede door dit fonds wordt ondersteund. Het is bekend dat de gehele culturele sector als gevolg van de Corona-pandemie een erg zwaar jaar achter de rug heeft. Dat geldt ook voor Excelsior. Tal van activiteiten vielen weg en daarmee ook de inkomsten terwijl veel vaste lasten gewoon doorliepen.

Diezelfde pandemie maakt een deur-tot-deur-collecte onwenselijk. Vorig jaar bracht de digitale collecte uitkomst. Zo kon Excelsior, dat al bijna 100 jaar midden in de samenleving staat, op veilige afstand toch bijdragen aan deze actie. Daarmee werden enige extra inkomsten gegenereerd ten behoeve van de vereniging. Ook dit jaar komt de opbrengst geheel ten bate komt van de vereniging.

Als u Excelsior en de culturele sector een warm hart toedraagt, dan is uw gift zeker ook dit jaar meer dan welkom. Doneren kan via deze link: https://cultuurfonds.gift/c/collecte-tijdens?p=44238747

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.