Concert in herfstkleuren!

Op zaterdag 2 november geven het Dierens Harmonie Orkest (DHO) en harmonievereniging Excelsior uit Warnsveld een gezamenlijk concert dat in het teken staat van de herfst. De dagen worden korter en de bladeren vertonen prachtige verkleuringen. Bij dit sfeerbeeld past uiteraard prachtige muziek die vertolkt zal worden door deze twee orkesten. Wat dacht u van de prachtige, serene melodie van ‘The Awakening’ gecomponeerd door Bert Appermont of het zeer bekende en veel gecoverde ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen?
Voor Excelsior uit Warnsveld is dit concert tevens een try-out van de komende concoursdeelname: dat belooft dus wat!
Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Geert Jan Dijkerman. Geboren en getogen in Vorden, zette Geert Jan zijn eerste stappen in het muziekleven bij harmonie Sursum Corda in Vorden. Later volgden twee opleidingen aan het Artez Conservatorium in Arnhem en inmiddels is hij als dirigent verbonden aan verschillende orkesten. Daarnaast is hij actief als slagwerker in zowel symfonie- als blaasorkesten. Anno 2019 keert hij terug naar Vorden om het publiek te trakteren op een sfeervol dubbelconcert. Laat u verrassen door deze twee prachtige orkesten!
U bent van harte welkom op zaterdag 2 november in het Kulturhus in Vorden. De aanvang is om 20:00 uur en de toegang is gratis.​

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.