Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Harmonievereniging Excelsior Warnsveld, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Harmonievereniging Excelsior Warnsveld ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, HEMA, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Harmonievereniging Excelsior Warnsveld.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Harmonievereniging Excelsior Warnsveld ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Harmonievereniging Excelsior Warnsveld. Voor jou een kleine moeite, voor Harmonievereniging Excelsior Warnsveld zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website, de link in een whatsappgroep of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Harmonievereniging Excelsior Warnsveld. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Harmonievereniging Excelsior Warnsveld hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

5% korting op pretparken, musea en dierentuinen voor jou!
Kopen via SponsorKliks levert ons dus geld op maar kan jou ook geld besparen.
Gebruik de code SPONSORKLIKS5 als je kaartjes koopt bij Tiqets en je ontvangt 5% korting, daarnaast betaalt Tiqets ook 5% commissie.
De kortingscode is minstens geldig tot 31 december 2024

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Harmonievereniging Excelsior Warnsveld weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Harmonievereniging Excelsior Warnsveld is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Harmonievereniging Excelsior Warnsveld niets op.