Bestuur

Mieke Conradus

Voorzitter

Mijn naam is Mieke Conradus en ik speel dwarsfluit bij Excelsior Warnsveld. In maart 2023 werd ik voorzitter van deze vereniging. Ik ben inmiddels al 25 jaar lid van de vereniging. Ik heb zin in het voorzitterschap en ik hoop met plezier mijn taak uit te kunnen voeren.
voorzitter@excelsiorwarnsveld.nl

Rita Beldman

Secretariaat

Mijn naam is Rita Beldman-van der Horst, ik ben bij Excelsior begonnen op 10-jarige leeftijd omdat mijn vader Jo van der Horst ook lid was bij de vereniging. Sinds die tijd bespeel ik met heel veel plezier de klarinet. In de loop der jaren heb ik – met tussenpozen – plaats mogen nemen in het bestuur. Momenteel vervul ik de functie van secretaris. Een functie die prima bij mij past na een loopbaan als juridisch secretaresse in de advocatuur.
secretariaat@excelsiorwarnsveld.nl

Henri Knol

Penningmeester

Mijn naam is Henri Knol. Ik speel al heel wat jaren trompet bij Excelsior. Sinds 2022 ben ik penningmeester van de vereniging.
penningmeester@excelsiorwarnsveld.nl

Elke Velthuis

Jeugdcoördinator

Mijn naam is Elke Velthuis. Met veel plezier speel ik dwarsfluit en piccolo bij Excelsior. In het bestuur ben ik de jeugdcoördinator. Het aanspreekpunt voor de jeugd, leuke activiteiten regelen en theorie- of praktijkexamen regelen.
jeugdcoordinator@excelsiorwarnsveld.nl

Hans Beldman

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Hans Beldman. Ik speel al heel wat jaren bastuba bij Excelsior. Ik ben verantwoordelijk voor het instrumentarium en ons gebouw “De Notenbalk”.
bestuurslid1@excelsiorwarnsveld.nl

Marja van der Kuip

Algemeen bestuurslid

bestuurslid3@excelsiorwarnsveld.nl

Louise Duursema

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Louise Duursema. Sinds 2023 ben ik bestuurslid. Met heel veel plezier speel ik mee met het orkest en bespeel ik de klarinet. Ik ben algemeen bestuurslid. Bij mij kun je terecht voor vragen over de bar. Ook houd ik mij bezig met reglementen en het beleidsplan. Waar nodig draag ik mijn steentje bij anderen te ondersteunen.
bestuurslid2@excelsiorwarnsveld.nl