Back to Music

Back To Music is de naam van het nieuwe project van Muziekvereniging Excelsior Warnsveld. Back To Music is bedoeld voor herintreders, dus voor iedereen die eerder een instrument bespeeld heeft, daarna een tijdje gestopt is en het nu weer op wil pakken. Vanwege studie, werk, kinderen komt het er soms niet meer van, maar als de kinderen op school zitten komt er weer tijd vrij voor een leuke (de leukste!) hobby. Het doel is om mensen een mooie en aangename hobby te bezorgen die uitgeoefend kan worden bij Excelsior.
Als deelnemer van Back To Music kun je een instrument kiezen dat je leuk vind en wat binnen een harmonieorkest past. De lessen worden gegeven door professionele docenten en vinden plaats in ons eigen gebouw “de Notenbalk” aan ‘t Spiker.
Back To Music is: het oppakken van de oude hobby; genieten van samen muziek maken; genieten van sociale contacten. 

Het project duurt 10 weken, van week 36 t/m 46. We beginnen het project met 5 individuele lessen van 30 minuten in de eerste 5 weken van de duur van het project. De 5 individuele lessen worden gevolgd door 5 groepslessen o.l.v. onze dirigent Geert Jan Dijkerman. De kosten voor dit project bedragen €150.

Wil je je opgeven voor dit project? Schrijf je dan in via deze link . Opgeven kan tot en met 31 augustus.

De docenten voor dit project zijn: Frans Rinsma (koper), Jeannette Pol (dwarsfluit), Marit Cornelissen (klarinet en saxofoon) en Geert Jan Dijkerman (slagwerk).