AMV les

Op muziekspeurtocht bij Excelsior!
 
Meer leren over muziek en beginnen met zelf een muziekinstrument te bespelen? Dat kan bij muziekvereniging Excelsior Warnsveld! Na de herfstvakantie kunnen kinderen (in de leeftijd vanaf groep 4 /5) bij Excelsior kennismaken met muziek tijdens onze AMV-lessen (AMV staat voor Algemene Muzikale Vorming).
Op speelse wijze leren de kinderen blokfluiten en krijgen ze de basis van het noten lezen onder de knie. Wie meedoet aan deze muzikale speurtocht met 20 lessen ontdekt verschillende instrumenten en mag die natuurlijk zelf uitproberen! Hoe klinkt een klarinet eigenlijk, en hoe is het om te spelen op een trompet of op een drumstel? En hoe kun je met anderen samen muziek maken? Dat gaan de kinderen ervaren onder leiding van onze dirigent Geert Jan Dijkerman.
 
 
Na deze reeks AMV-lessen is het natuurlijk ook mogelijk om, als de kinderen enthousiast zijn geworden, via onze vereniging lessen te volgen op een specifiek instrument. 

Kosten-indicatie:

€150,- voor 20 lessen incl. blokfluit en methodeboek.

(betaling verloopt via automatische incasso)

Lestijd:

Op vrijdag aan het eind van de middag in Clubgebouw de Notenbalk, ‘t Spiker 1b te Warnsveld.

Interesse?

Mail naar secretariaat@excelsiorwarnsveld.nl. Dan ontvangt u van het secretariaat het inschrijfformulier voor nieuwe cursus AMV die na de herfstvakantie weer begint.